top of page

Proiecte

Ambulanta Veterinara

Ambulanta Veterinara

Ne bucurăm să vă prezentam o inițiativă extraordinara, ce vizează reducerea suferinței animalelor și controlul populației de câini și pisici din zona Muntilor Apuseni.

Bariera retentie deseuri plutitoare Ariesul Mare

Bariera retentie deseuri plutitoare Ariesul Mare

Barajului de Retenție Deseuri de pe Arieșul Mare! Ne dedicăm protejării mediului înconjurător și reducerii impactului negativ al deșeurilor asupra frumuseții naturii noastre. Prin intermediul acestui proiect, plasticul și lemnul sunt colectate separat și prelucrate de către reciclatori autorizați, contribuind astfel la conservarea resurselor și reducerea poluării.

Gestionarea Animalelor fără Stăpan prin Sterilizari

Gestionarea Animalelor fără Stăpan prin Sterilizari

Scopul principal al gestionării animalelor fără stăpân este de a asigura bunăstarea acestor animale și de a minimiza impactul negativ asupra comunității și mediului înconjurător.

O Noua Speranta

O Noua Speranta

"O Nouă Speranță" este un proiect care își propune să ofere sprijin și resurse pentru persoanele aflate în situații dificile sau vulnerabile, în vederea îmbunătățirii calității vieții și promovării incluziunii sociale. Scopul acestui proiect este de a oferi oportunități și soluții pentru persoanele care se confruntă cu diverse provocări, cum ar fi sărăcia, lipsa accesului la educație, discriminarea sau probleme de sănătate.

Apuseni Treasure Hunt

Apuseni Treasure Hunt

"Căutarea de Comori în Apuseni". Acesta este un eveniment de aventură care se va desfășura în perioada 20 iunie - 20 iulie. Comunicarea cu participanții se va face online, prin intermediul unei pagini dedicate evenimentului, unde aceștia vor primi indicii sub forma de poezii și ghicitori pentru a descoperi comorile ascunse în regiunea Apuseni.

Forest Action Initiative

Forest Action Initiative

Inițiativa Acțiunea Pădurilor în Munții Apuseni este un proiect care are ca scop protejarea și conservarea pădurilor din această regiune montană. Această inițiativă se concentrează pe combaterea defrișărilor ilegale, promovarea utilizării durabile a resurselor forestiere și conservarea biodiversității unice a acestor păduri.

Harta Punctelor Turistice a Apusenilor

Harta Punctelor Turistice a Apusenilor

Harta Punctelor Turistice a Apusenilor este o resursă utilă pentru cei interesați să exploreze și să descopere frumusețile și atracțiile turistice din zona Apusenilor. Această hartă oferă informații detaliate despre locațiile și obiectivele turistice din această regiune montană, facilitând planificarea și organizarea călătoriilor.

Renewable Energy Program

Renewable Energy Program

Programul de Energie Regenerabilă este o inițiativă care promovează utilizarea surselor de energie curată și sustenabilă în locul celor tradiționale, care generează emisii de gaze cu efect de seră și poluare. Acest program are ca scop principal reducerea dependenței de combustibili fosili și contribuirea la combaterea schimbărilor climatice.

bottom of page