top of page

Apuseni Treasure Hunt

"Căutarea de Comori în Apuseni". Acesta este un eveniment de aventură care se va desfășura în perioada 20 iunie - 20 iulie. Comunicarea cu participanții se va face online, prin intermediul unei pagini dedicate evenimentului, unde aceștia vor primi indicii sub forma de poezii și ghicitori pentru a descoperi comorile ascunse în regiunea Apuseni.

Scopul Proiectului: Atrageți atenția asupra frumuseții și bogăției culturale a regiunii Apuseni, promovând turismul durabil și oferind o experiență memorabilă participanților.

Principalele Elemente ale Proiectului:

  1. Descoperirea Comorilor: Participanții vor avea ocazia să caute comori folosind indicii sub formă de poezii și ghicitori. Aceste comori pot include obiecte valoroase sau reprezenta simboluri ale regiunii.

  2. Explorarea Punctelor de Atracție Turistică: Toate punctele de atracție turistică din regiunea Apuseni vor fi incluse în proiect. Acest lucru implică vizite la muzee, interacțiune cu artizanii populari locali, vizite la biserici și mănăstiri istorice, explorarea peșterilor mai puțin cunoscute și admirația cascadelor din regiune.

  3. Promovarea Zonelor Locale: Proiectul are ca scop promovarea zonelor din Apuseni, precum Abrud, Roșia Montană și Bistra, pentru a sprijini dezvoltarea economică și turismul în aceste locuri.

  4. Participare la Evenimente Culturale: Se va face legătura cu serbarea "Anul Avram Iancu" și evenimentul se va încheia cu un semimaraton numit "Țara de Piatră". Acest lucru va permite participanților să se bucure și de evenimentele culturale și sportive din zonă.

Atragerea Participanților: Scopul este de a atrage peste 10.000 de participanți la acest concurs. Vom promova evenimentul către persoanele pasionate de aventură din întreaga lume.

Logistică și Buget: Pentru a asigura succesul acestui eveniment, vom colabora cu furnizori de servicii de turism și administrațiile locale pentru a amenaja zone de campare și pentru a organiza transportul grupurilor mai mari de turiști. Pentru toate aceste activități, avem nevoie de un buget estimat de 100.000 de euro.

Cu acest proiect, dorim să oferim o experiență memorabilă și educativă participanților, să promovăm frumusețea Apusenilor și să susținem dezvoltarea locală. Așteptăm cu nerăbdare să vă alăturați acestei aventuri și să descoperiți comorile ascunse ale Apusenilor!

Project Gallery

bottom of page