top of page

Ambulanta Veterinara

Ne bucurăm să vă prezentam o inițiativă extraordinara, ce vizează reducerea suferinței animalelor și controlul populației de câini și pisici din zona Muntilor Apuseni.

In zona noastra, avem acces limitat la servicii de ingrijire a animalelor de companie,  din cauza lipsei personalului medical calificat și a unor cabinete medicale veterinare.

               

Pentru a remedia aceasta problema, a asigura o ingrijire adecvata cainilor si pisicilor noastre, a reduce numarul de animale abandonate, am decis sa stragem fonduri pentru a infiinta o clinica mobila veterinara.


 Scopul nostru este să organizăm campanii de castrare și sterilizare pentru câinii și pisicile cu si fara stapan. Haideti sa aducem si in zonele rurale, uitate de lume, o clinica mobila care sa curme suferinta animalelor aruncate pe strazi, prin paduri, pe ape. Nu vrem sa mai existe generatii de puiuti chinuiti, bolnavi, flamanzi. Vrem sa iesim din casa, fara frica de a vedea un animal abandonat, la tot pasul. 


Haideti sa desfasuram impreuna o protectie a animalelor cu perspectiva. Fiecare banut donat conteaza. Cu siguranta IMPREUNA vom reusi!

Project Gallery

bottom of page