top of page
387208217_2333739693493485_4390584890438913532_n.jpg

George Bursuc - Campion la ciclism

              George este student în ultimul an la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și are o carieră de peste 3 ani ca agent de asigurări. 
              Povestea sa în ciclism a început în clasa a 8-a, când și-a cumpărat prima bicicletă din economiile personale.
                De atunci, a devenit tot mai implicat în ciclism, achiziționând biciclete de calitate și participând la competiții. Anul 2023 se anunță promițător pentru el, cu peste 12.500 km parcurși până în octombrie. A avut și realizări notabile, inclusiv un traseu de 312 km într-o zi.
              În concluzie, George Bursuc este un tânăr dedicat, pasionat de ciclism, care merită susținerea noastră în eforturile sale de a excela în acest sport frumos. Să-l sprijinim în călătoria sa!

  • Facebook
  • Instagram

Contact

0752.641.341

Istoria mea:

                         Salut! Sunt George Bursuc, un tânăr de 22 de ani din orașul Câmpeni, și aș dori să vă împărtășesc puțin din pasiunea mea pentru ciclism și natură.
                        Sunt student în ultimul an la Facultatea de Matematică și Informatică a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și am o experiență de peste 3 ani ca agent de asigurări.
                    Totul a început în clasa a 8-a, când mi-am cumpărat prima bicicletă cu banii strânși cu trudă. De atunci, am devenit tot mai implicat în ciclism. În 2017, am participat la prima mea competiție de ciclism, Mamut Bike Race, în Alba Iulia. A fost o experiență interesantă, dar am concurat cu un rucsac plin de provizii, ceea ce mi-a complicat traseul. Cu toate acestea, am reușit să termin cursa și am fost inspirat să muncesc mai mult pentru a ajunge pe podium.
                   De-a lungul timpului, mi-am perfecționat abilitățile de ciclism și am investit în biciclete de calitate. În 2020, am achiziționat prima mea bicicletă MTB "de curse", un Scott Spark RC 900 PRO din carbon, cu suspensie completă și transmisie 1x12 XTR. Doi ani mai târziu, am adăugat la colecție o cursieră de top, S-WORKS Venge, cu care am parcurs 12.000 de kilometri într-un singur an.
                   Anul 2023 se anunță a fi cel mai bun pentru mine în ceea ce privește competițiile. Am dedicat mult timp antrenamentelor și am pedalat până acum 12.500 de kilometri de la începutul anului și până la mijlocul lunii octombrie. Cel mai lung traseu pe care l-am făcut a avut 312 kilometri, pe care l-am parcurs într-o singură zi.
                  Particip la diverse competiții, iar lista lor este într-o continuă expansiune, pentru că nu am de gând să renunț prea curând la această pasiune.
Bineînțeles, fiecare competiție implică costuri, cum ar fi taxa de înscriere, costurile de deplasare, cazarea (acolo unde este necesar), echipamentul și reparațiile. Așadar, dacă sunteți și voi unul dintre susținătorii acestui sport minunat, vă invit să mă sprijiniți.              
                   În concluzie, sunt dedicat și pasionat de ciclism și natură, și cu ajutorul susținătorilor mei, sper să obțin performanțe remarcabile în lumea ciclismului. Să continuăm să împărtășim această frumoasă călătorie!
bottom of page