top of page
Treetops

16/07/2023   |   10:00 - 12:00

🏃 Țara de Piatră | 22 km

Treetops

Date technice:

🚨Anunț important schimbare sens traseu: 


Spațiul din centrul orașului Câmpeni destinat evenimentului nostru, Semimaratonul Tara de Piatra, a fost indisponibilizat.

În consecință, consiliul de administrație al asociației a luat decizia de a face următoarele modificări. Semimaratonul se va desfășura în sens invers, cu plecare din Câmpeni și sosirea în localitatea istorică Avram Iancu. Traseul va fi modificat, devenind mai dificil, cu o diferență de nivel de 255 metri.

Participanții care doresc rambursarea taxei de înscriere sunt rugați să ne trimită un mesaj înainte de data de 14.07. 


Loc de Întâlnire: 07:00 - 09:00 Câmpeni, Statuia Avram Iancu. Aici se vor face înregistrările și veți primi kit-urile de concurs. Kitul de concurs se distribuie Sâmbăta între orele 14.00 - 20.00 și Duminica între orele 07.00 - 09.00

Ora Start: 10:00

Start: Câmpeni, Statuia Avram Iancu

Sosire: Sat Avram Iancu

Lungime Traseu: ~22 km

Diferent de nivel: Urcare treptat ușoara 255m cu o porțiune de ascensiune/coborâre 100m de-a lungul a 3 km (intre km 5 si km 8) (vezi harta).

Transport înapoi la lina de start: De la linia de finish vor fi transporturi regulate către lina de start. Transportul către zona de start se face cu autocarele partenerului nostru Arieșul SA.

Puncte de hidratare

km 5 , km 12.5, km 17.5, km 20

Descriere Traseu

Startul se dă în centrul orașului Câmpeni, lângă statuia lui Avram Iancu. De acolo, vom face dreapta pe strada Libertății până când se îmbină cu strada Moților (pe lângă Biserica Izvorul Tămăduirii). Apoi, vom continua pe strada Moților. După aceea, vom face dreapta pe DN75 și vom merge de-a lungul râului Arieș până la Barajul Mihoesti. La baraj, vom face stânga și vom continua pe drumul asfaltat (DJ762, DC91) până la magazinul "La Doi Pași" din centrul satului Avram Iancu, unde va fi linia de sosire.
 

Un peisaj superb cu potențial turistic vă va însoți pe tot traseul. Cursa va fi animată de organizatori și localnici, care vor avea grijă de siguranța și starea dumneavoastră de bine. Pe traseu vor exista puncte de hidratare, iar la start se află un izvor cu apă proaspătă de munte. La sosire, comunitatea își va da concursul în demonstrarea ospitalității Moților.

 

La sosire vă așteaptă talentații Alin și Oana Joldes cu un spectacol de muzică și dans. Invitați surpriză. Masa întinsă ca în casa Moțului.

Hartă traseu:

Trackul în format GPX poate fi descărcat de aici: GPX Track

Detalii contact:
Email - apusenispirit@gmail.com
Telefon - 0767 043 664

Image by Adam Vradenburg
bottom of page