top of page
Treetops

16/07/2023   |   12:00

👧🏻👦🏻 Cursa Mocănița | 1.5 km

Treetops

Date technice:

🚨Anunț important schimbare sens traseu: 


Spațiul din centrul orașului Câmpeni destinat evenimentului nostru, Semimaratonul Tara de Piatra, a fost indisponibilizat.

În consecință, consiliul de administrație al asociației a luat decizia de a face următoarele modificări. Cursele se vor desfășura în sens invers, cu sosirea în localitatea istorică Avram Iancu. De asemenea, traseul pentru copii se va desfășura în satul Avram Iancu, astfel încât copiii să fie aproape de părinți.


Ora Start: 12:00

Loc Întâlnire: "La doi pași" Avram Iancu

Lungime Traseu: ~1.5 km (cu schimbări pe vârstă)

Categorii: 0-6 ani | 7-10 ani | 11-14 ani

Formular Înscriere

Acord parental/tutore pentru participarea unui minor
la evenimentul sportiv organizat de Apuseni Spirit:
 

 

În cadrul acestei ediții a competiției sportive Semimaraton "Tara de Piatra" sunt trei probe competitive: 21 kilometri, 10 kilometri și 5 kilometri, alături de o cursă pentru copii pe distanța de 1.5 kilometri (cu modificări în funcție de vârstă). Participarea persoanelor minore la oricare dintre curse este posibilă numai cu acordul unui părinte sau tutore autorizat de părinți.
 

În calitate de părinte/tutore legal al minorului, prin următorul formular, acord permisiunea și consimțământul pentru ca acesta să participe la evenimentul sportiv organizat de Apuseni Spirit în calitate de participant sau voluntar!

Înțeleg și sunt de acord cu următoarele:

 

  • Confirm că minorul meu este într-o stare de sănătate adecvată și este apt să participe la activitățile sportive implicate.

  • Îmi asum responsabilitatea de a supraveghea minorul meu în timpul evenimentului și de a mă asigura că acesta respectă regulile și instrucțiunile organizatorilor.

  • Îmi asum toate responsabilitățile legale și financiare legate de participarea minorului meu la eveniment.

  • Sunt de acord ca Apuseni Spirit și oricare dintre organizatorii să nu fie răspunzători pentru orice accident, vătămare sau pierdere care ar putea apărea în timpul participării minorului meu la eveniment.

  • Îmi dau acordul pentru utilizarea imaginilor și înregistrărilor audio/video în care minorul meu poate apărea în timpul evenimentului, în scopuri de promovare și publicitate a evenimentului.
     

Înțeleg că acest acord este valabil și aplicabil în momentul în care minorul meu participă la Eveniment și rămâne valabil pe toată durata acestuia.

 

Prin semnarea acestui acord, confirm că am citit și am înțeles în întregime termenii și condițiile menționate mai sus și că sunt de acord să mă supun acestora.

Hartă traseu:

Detalii contact:
Email - apusenispirit@gmail.com
Telefon - 0767 043 664

Image by Adam Vradenburg
bottom of page